Επιτυχής πραγματοποίηση εκδήλωσης «Επιλέγω Δ.ΙΕΚ Κιλκίς ? προοπτική στην απασχόληση»

                  

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την  Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 η εκδήλωση του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς «Επιλέγω Δ.ΙΕΚ Κιλκίς ? προοπτική στην απασχόληση».

Η εκδήλωση ενταγμένη στα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2017» πραγματοποιήθηκε στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη. Εκπροσωπόντας το ν Δήμο Κιλκίς την εκδήλωση χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Τσαντάκης Δημήτρης.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης συμμετείχαν με εισηγήσεις η κ. Παπαδάκη Τάνια, υποδιευθύντρια του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς, ο κ. Καμέσης Αθανάσιος, Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Παιονίας και η κ. Μπολέτη Σουζάνα, καταρτιζόμενη του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς.

Στη δεύτερη ενότητα της εκδήλωσης ομιλητές ήταν ο κ. Κατσαρέλος Δ. που εκπροσώπησε το Επιμελητήριο Κιλκίς, ο κ. Πασσαλίδης Παύλος, Γεν. Διευθυντής της ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε. και ο κ. Πασσαλλίδης Ευάγγελος, εκπροσωπώντας την Kleemann A.E.. Τέλος την εκδήλωση έκλεισε ο κ. Τσίντζος Πέτρος, Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς.

Όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι η πόλη του Κιλκίς έχει ανάγκη από παρόμοιες εκδηλώσεις, που συνδέουν την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση με την αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα στην περιοχή και δεσμεύθηκαν για συνεργασία και  κοινές δράσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *