ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  21/9/2016

Οι καινούριες ειδικότητες που εγκρίθηκαν και θα λειτουργήσουν είναι «Βοηθός εργοθεραπείας» και «Στέλεχος διοίκησης και οικονομίας«. Πληροφορίες για την εγγραφή στην καρτέλα «ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΙ».

Περισσότερα στην καρτέλα ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ – 2016Β.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  19/9/2016

Καταστάσεις ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ αναμένεται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΓΓΔΜΝΓ (www.gsae.edu.gr) μετά την 20/9/2016. Όσοι υποψήφιοι περιλαμβάνονται στις καταστάσεις αυτές πρέπει να προσέλθουν για έλεγχο των δικαιολογητικών τους και ΕΓΓΡΑΦΗ μέσα στην προθεσμία που θα ανακοινωθεί.

Μετά το τέλος αυτής της «πρώτης φάσης» εγγραφών, η ΓΓΔΒΝΓ ανακοινώνει καταστάσεις ΝΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ. Αυτοί επιλέγονται από τους επιλαχόντες της αρχικής επιλογής σύμφωνα με τα μόριά τους, τις προτιμήσεις- επιλογές τους και το πλήθος των κενών θέσεων ανά τμήμα που έχουν μείνει μετά την ολοκλήρωση των αρχικών εγγραφών (επιτυχόντες που δεν προσήλθαν για εγγραφή, επιτυχόντες με ελλειπή δικαιολογητικά κα).

Οι ΝΕΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ καλούνται για εγγραφή εντός καθορισμένης προθεσμίας. Μετά το πέρας της ανακοινώνεται η έγκριση λειτουργίας των νέων τμημάτων Α εξαμήνου και αρχίζει η κατάρτιση.

 

Νέες ειδικότητες για το ΔΙΕΚ ΚΙΛΚΙΣ πού εγκρίθηκαν από την ΓΓΔΒΜ για το νέο έτος κατάρτισης είναι:

  1. Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
  2. Βοηθός Εργοθεραπείας
  3. Βοηθός Νοσηλευτικής Τραυματολογίας
  4. ΒοηθόςΦαρμακείου
  5. Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας
  6. Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου – Φοροτεχνικού Γραφείου
  7. Τεχνικός Αγροτουρισμού
  8. Τεχνικός Αισθητικής Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής 
  9. Τεχνικό Δασικής Προστασίας
  10. Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα /Web Designer- Developer/Video Games)

Αιτήσεις για τους ενδιαφερόμενους υποβάλλονται ηλεκτρονικά από Δευτέρα 5/9/2016 στο παρακάτω σύνδεσμο:https://diek.minedu.gov.gr

θα γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α΄Εξάμηνο ειδικοτήτων που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για το χειμερινό εξάμηνο κατάρτισης 2016Β. Το σύστημα ανοίγει τη Δευτέρα 5/9/2016 και ώρα 14.00 και θα κλείσει τη Δευτέρα 12/9/2016 και ώρα 14.00. Δεν θα δοθεί παράταση.

Όσοι καταρτίζονται ήδη σε κάποια ειδικότητα και έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα εγγραφής παρακαλούνται να απευθύνονται στο ΙΕΚ Κιλκίς απο Δευτέρα για την εγγραφή τους στο νέο εξάμηνο.

Πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων στην ιστοσελίδα της ΓΓΔΒΜ και ΝΓ http://www.gsae.edu.gr

Αναμένονται τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων απο τη ΓΓΔΒΜ.

Επισημαίνεται, οτι θα πρέπει να συγκεντρωθεί ικανοποιητικός αριθμός καταρτιζομένων, ώστε να μπορέσουν  να δημιουργηθούν τα αντίστοιχα τμήματα.