ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Εθελοντική αιμοδοσία

Ελάτε να εκφράσουμε έμπρακτα την αγάπη μας στους συνανθρώπους μας!

Ελάτε να προσφέρουμε όλοι, λίγο από το αίμα μας και έτσι να βοηθήσουμε να σωθούν ανθρώπινες ζωές! Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 το Δ.ΙΕΚ ΚΙΛΚΙΣ σε συνεργασία με το Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς, μας καλεί σε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 11:00 π.μ – 13:00 μ.μ.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς (χάρτης) όπου και θα γίνει η αιμοδοσία από ειδικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Έλα με τους φίλους σου!

Εκδήλωση Αποφοίτησης 29-6-2016

απονομή ΒΕΚ 2015-6 και επαίνων επίδοσης 2016

Την  Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 το  Δ.ΙΕΚ ΚΙΛΚΙΣ διοργανώνει για την λήξη του έτους κατάρτισης 2016  εκδήλωση αποφοίτησης στο χώρο του  » RANTZO» Κιλκίς λίγα χιλιόμετρα  έξω από την  πόλη του Κιλκίς. Θα γίνει η απονομή των ΒΕΚ 2016 καθώς και  απονομή επαίνων επίδοσης για κάθε τμήμα. Παρακαλούνται οι σπουδαστές, εκπαιδευτές, συνεργάτες και φίλοι του ΙΕΚ να παρευρεθούν.

Προσκλήσεις και περισσότερες λεπτομέρειες στην γραμματεία του ΙΕΚ καθώς και στο Ραντζο Κιλκίς.

Ώρα έναρξης 20.00

 

Συμμετοχή του ΔΙΕΚ ΚΙΛΚΙΣ στον

1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό  Μαγειρικής με τίτλο

«Φαντασία γεύσεων με Σερραϊκό άρωμα» για σπουδαστές ΙΕΚ

23-24 Απριλίου 2016 στις Σέρρες

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 23/24 Απριλίου ο 1ος πανελλήνιος διαγωνισμός σπουδαστών αρχιμαγείρων ΙΕΚ που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Σερρών και το Δημόσιο ΙΕΚ Σερρών με την έγκριση της Γενικής Γραμματείας δια Βίου Μάθησης. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του  Ξενοδοχείου ?Elpida resort & Spa? στη Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων.  Συμμετείχαν 18 σχολές (ΔΙΕΚ. ΣΕΚ. ΙΕΚ ΟΑΕΔ) από 18 πόλεις. Υπήρχαν 11 κατηγορίες πιάτων. Παρασκευάστηκαν 90 διπλά πιάτα από τους διαγωνιζόμενους. Απονεμήθηκαν 49 μετάλλια, 18 χρυσά, 16 αργυρά, 15 χάλκινα. Αποδόθηκαν 11 βραβεία κοινού.

Το ΔΙΕΚ Κιλκίς συμμετείχε  με 8 σπουδαστές, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή και εκπαιδευτές   του ΙΕΚ. Ο σπουδαστής του ΔΙΕΚ Κικλίς Τσιτάκης Μιχαήλ του Γ΄εξαμήνου της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας» βραβεύτηκε με αργυρό μετάλλιο (σκούφο) για την συμμετοχή του. Επίσης ο σπουδαστής Καραϊτης Ανδρέας  του Β΄ εξαμήνου κατέλαβε την 4η θέση , η σπουδάστρια Γεωργιάδου Χρυσούλα επίσης του Γ΄εξαμήνου την 4η θέση . Ακόμη οι σπουδαστές Τσιραμπίδης Γεώργιος και Ιωαννίδης Νεκτάριος την 5η θέση για την από κοινού συμμετοχή τους.

Το ΔΙΕΚ Κιλκίς συγχαίρει όλους στους συμμετέχοντες για την επιτυχή συμμετοχή τους στον ανωτέρω διαγωνισμό και εύχεται και στο μέλλον παρόμοιες επιτυχίες.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΔΙΕΚ Σερρών καθώς και το Επιμελητήριο Σερρών για την ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης και την φιλοξενία στην όμορφη πόλη των Σερρών.

Περισσότερα στο λινκ. http://www.anexartitos.gr/eklepse-tis-entyposeis-i-fantasia-geyseon-me-serraiko-aroma-147-symmetoches-apo-17-iek-fotoreportaz/

 

Εκδήλωση Αποφοίτησης 30-6-2014 απονομή ΒΕΚ 2014 και επαίνων επίδοσης 2014

Το ΙΕΚ ΚΙΛΚΙΣ διοργάνωσε με την λήξη του έτους κατάρτισης 2014 εκδήλωση αποφοίτησης στο χώρο του   RANTZO» Κιλκις λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Κιλκίς.

Για την εκδήλωση μαγείρεψαν το καταπληκτικό μπουφέ οι σπουδαστές KAI εκπαιδευτές του τμήματος

Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας.  

 

Συμμετοχή σπουδαστών του ΙΕΚ Κιλκίς σε εθελοντική αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Κεντρική Πλατεία Αγίας Ειρήνης Κιλκίς  8-5-2014

 

 

 

Οι σπουδαστές του τμήματος Ειδικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας συμμετείχαν στην εκδήλωση με διάφορα κεράσματα που παρασκεύασαν  οι ίδιοι και πρόσφεραν στους εθελοντές αιμοδότες.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗ ΚΙΛΚΙΣ

Από την επίσκεψη του τμήματος «ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ» στο χώρο των Ιαματικών Λουτρών ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗΣ / ΚΙΛΚΙΣ τον Απρίλιο του 2013

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΘ

Από την επίσκεψη του τμήματος «ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ» στην αίθουσα της Ανατομίας του ΑΠΘ τον Νοέμβριου του 2012